Home Belgisch BELTOON :THE SHOVELS

BELTOON :THE SHOVELS

by Didier Becu

Al 20 jaar bezig, The Shovels en met recht en reden één van de grootste cultbands van dit land. De liefde voor de grote voorbeelden uit de jaren 60 (van The Kinks tot The Beatles) waren op ieder album pertinent aanwezig. Maar het is meer dan de heimwee naar het verleden, stuk voor stuk ijzersterke composities waar zelfs Lennon en McCartney naar zouden omkijken. Jawel.

The Key is de allernieuwste cd van The Shovels die wederom op het fijne FONS Records verschijnt. Door verschillende mensen al aangeduid als het beste wat The Shovels tot nu toe hebben gepresteerd. Een bewering die klopt als een bus. The Key is binnen een paar weken overal beschikbaar. Als alles goed gaat dan staan The Shovels op 24 april in Cafe De Loge in Gent en dat in het kader van Lokale Helden en onder curerend oog van Luminous Dash. Lukt dat niet, dan zal dit optreden verplaatst worden.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More