Home nieuws BELTOON : ROOS DENAYER

BELTOON : ROOS DENAYER

by Klaas De Neve

Roos Denayer is Sound Track laureaat en artist in residence in Het Depot. Begin dit jaar maakte ze bekend dat ze om de twee maanden een nieuwe single ging uitbrengen en dat naar aanleiding van haar debuut-ep Circle One. We zijn geen April meer, ook al voelt het wel zo, maar dit is wel haar jazzy derde single.

© Björn Comhaire

Roos omringt zich steeds met goeie artiesten en laat zich duidelijk door hen inspireren. Op vorige singles passeerden al Nina Kortekaas, Trui Amerlinck en Artan Buleshkaj. Nu zijn het Alexander De Baedts, Zjef Van Steenbergen en Tom Peeters. Zjef en Tom zijn ook te horen in het Nederlandstalige jazzproject Schemer.

April is een jazzy single met een groovy baslijn van Zjef Van Steenbergen en sterke gitaarpartijen van Alexander De Baedts. Het nummer werd opgenomen in de Dunk Studio net als de vorige singles.

Het album komt deze zomer uit en als we de voorgaande singles en gast muzikanten mogen geloven zal dit een album worden met een veelkleurige rode draad. Onze beltoon!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More