Home Belgisch BELTOON : RATMOSPHERE

BELTOON : RATMOSPHERE

by Didier Becu

Talent. We hebben er genoeg in dat land. Ratmosphere is één van de bands die al een tijdje in de kijker loopt en getipt wordt als één van die bands die je in het oog dient te houden. Als je ons niet gelooft, luister dan naar Maarten Devoldere die zo onder de indruk was dat hij hun meenam op tour doorheen Italië en Zwitserland met Warhaus.

Met Intrusion waren we al gecharmeerd door de band van Robin Serruys die hij samen met zijn broer Brecht vormt. Mochten deze namen je bekend in de oren klinken, dan zal dat het ook iets te maken hebben met hun andere band Soviet Gras. Maar met Ratmosphere wordt een nieuwe toekomst geopend, en ook nieuwe muzikale poorten. Hoewel je het duo in het (fijne) hoekje van artiesten als Connan Mockasin (indie met een psychedelisch snuifje weet je wel) kan duwen, blijkt Ratmosphere vooral een band met een zeer eigen geluid te zijn en die (jawel!) songs hebben! En dat laatste vinden wij een niet onbelangrijke factor!

Vandaag verscheen de nieuwe single Thight Corner en die gaat over het feit wanneer je opgevreten wordt door stress. Voor de clip nam Ratmosphere het concept heel letterlijk en er werd een situatie uitgebeeld van een rijexamen dat fout loopt nadat de vrachtwagen in een hoekje terechtkomt. Onze beltoon van de dag!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More