Home Belgisch BELTOON: PORTLAND.

BELTOON: PORTLAND.

by Didier Becu

2018 betekende de grote doorbraak voor Portland. Natuurlijk was er de triomf bij De Nieuwe Lichting, maar ook gaven de twee singles Pouring Rain en Lucky Clover aan dat Jente Pironet en Sarah Pepels geen eendagsvliegen zouden zijn. Na de vele concerten van vorig jaar is het duo volop klaar voor de verdere verovering van dit land. En geloof ons, ze zullen dat ook doen!

Er is het concert op Les Nuits Botanique dat al lang uitverkocht is, je kan ze zowel op Rock Werchter als op Pukkelpop zien en natuurlijk is er ook het debuutalbum dat je na de zomer via PIAS mag verwachten. Een album dat wel eens heel straf zou kunnen worden, zeker als je de nieuwe single Expectations hoort. Pompeus zonder dat het te overdadig wordt en majestueuze dreampop om (jawel) bij weg te dromen. Nog een paar maanden geduld en dit land zou wel eens een briljant album rijker kunnen zijn!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More