Home nieuws BELTOON: PINGPONGCLUB

BELTOON: PINGPONGCLUB

by Bart Verlent

Het Kortrijkse gezelschap Pingpongclub zag in 2019 het levenslicht maar was al geselecteerd voor muziekwedstrijden als Humo’s Rock Rally en Sountrack. Ze stond ook op de affiche van Leffingeleuren, Dranouter en het Nederlandse Eurosonic Noorderslag. Alsof dat nog niet genoeg was, werd de band rond zanger Jonas Desmet “Artist in Residence” in het Wilde Westen. Een veelbelovend vijftal dus!

© Björn Comhaire

We waren zot van hun aanstekelijke singles Doktor Rudi en Trying. Tijdens de lockdown gaven ze ook nog eens een geweldige Live Untapped Sessie waar we zeer over te spreken waren. Momenteel is het wat stil rond Pingpongclub maar ze zijn in de studio volop bezig met de opnames van hun debuut-ep.

Op 14 oktober komt het Kortrijkse vijftal uit de studio om live te spelen in Café De Loge in Gent. Tickets zijn gratis maar je betaalt €5 reservatiekosten, waarvoor je na het concert twee Exports 1784 kan drinken. Je kan jouw plaats reserveren via deze link.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More