Home Belgisch BELTOON: FORTRESS.

BELTOON: FORTRESS.

by Didier Becu

Fortress is een band waarvan je binnen de kortste keren hoort dat ze op de rand van de grote doorbraak staan. Een beetje gelogen dat wel, want Fortress heeft ook een beetje Nederlandse roots, maar sowieso onze beltoon van de dag.

Het trio bestaat uit toetsenist Ruben den Brok, zangeres Hanne Torfs en drumster Anke Verslype en ze vielen al op met de knappe single Wanderlust. Nu is er de nieuwe single Endless Roads waarop dat talent alleen maar wordt bevestigd.

In Endless Roads merk je perfect waar Fortress zeer goed in is: dromerige synthpop met een melodie die na een tijdje muurvast in je hoofd zit. Ideale popmuziek om de ogen bij te sluiten en eens stil te staan bij de eenvoudige dingen in het leven zoals denken aan iemand die je graag ziet. Fortress is dan ook zo’n band die de betekenis van pop alle eer aan doet…

De band belooft alvast dat er een ep zit aan te komen. Je kan ze gratis live aan het werk zien op 31 augustus in Mortsel op Fortbom.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More