Home Belgisch BELTOON: RUMOURS.

BELTOON: RUMOURS.

by Didier Becu

Vorige maand nam Rumours in de Minard afscheid van Megamix, hun indrukwekkende debuut dat ze volledig zelf in elkaar hebben geknutseld en hen definitief een plaats bij de Belgische crème de la crème bezorgde.

De show in de Minard benadrukte vooral dat er leven is na Megamix waarbij een set gebracht werd met veel nieuwe nummers. Songs die een tikkeltje anders klonken, maar toch de typische weemoed van Rumours uitstraalden.

Een eerste song uit de nieuwe oogst kun je op de Sentimental Mixtape horen. De naam zegt het, een tape waarop Fenne en Kobe van Sentimental hun favoriete artiesten laten horen. Naast Rumours vind je ook Slumberland, Paper Hats, Novgrod, Sunflower, El Yunque en nog vele anderen op de cassette terug.
Het nummer van Rumours is het prachtige Last Night dat zweeft tussen zwaarmoedigheid en uitbundige hoop. Een beetje als het leven zelf. Bij het nummer hoort ook een videoclip die is opgenomen in de Minard.

https://www.youtube.com/watch?v=UtzB-l5Z3KA&feature=youtu.be

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More