Home Belgisch BELTOON: SUNFLOWER.

BELTOON: SUNFLOWER.

by Didier Becu

Muziek kan je in vele vormen definiëren. Toch houden wij het meest van de definitie die zegt dat muziek iets met je gemoed moet doen. Je laten dromen, je meevoeren naar een andere wereld of een spiegel van je ziel vormen. Voor dat laatste komen de Bruggelingen van Sunflower zeker in aanmerking.

Onlangs bracht Sunflower de ep The Spiders We Caught uit, een parel op Sentimental Records gerund door mensen die weten waar muzikale emoties voor staan. Je vindt er vijf nummers op terug, en voor wie alleen maar plaatjes koopt die ze eerst willen kennen is er goed nieuws. Je vindt de plaat immers integraal op Spotify en zelfs op YouTube.

Kosmonaut I toont exact waar Sunflower voor staat. Is het postpunk of is het gewoon indierock met een ziel? Wie zal het zeggen, wel muziek die je van de ene hoek naar de andere drumt. Een mokerslag met een lichte 80’s new wave-touch, hoewel hokjes zoeken voor Sunflower niet meteen nodig is, ze hebben al lang zelf eentje gevonden….

Foto: (c) Ann Cnockaert

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More