Home Belgisch BELGISCH ALFABET P: PSYCHONAUT

BELGISCH ALFABET P: PSYCHONAUT

by Liesbet Willems

Een psychonaut is iemand die op ontdekkingsreis gaat in het universum van de geest – een mentale reiziger. Het is ook een psychedelische post-metalband uit Mechelen.

(c) Gert Stockmans

Het trio bestaande uit Stefan De Graef (zang en gitaar), Thomas Michiels (zang en bas) en Harm Peters (drums) brengt een combinatie van cleane vocals met geschreeuw, staalharde riffs, meeslepende bassen, loeiharde en punctuele drums en songteksten met diepgang. Hun liveoptredens houden je van begin tot einde in de ban, steeds op een hoog niveau.

Psychonaut kreeg dit jaar een contract bij Pelagic Records waarbij ze hun debuutplaat Unfold The God Man uitbrachten. De plaat wordt enorm goed ontvangen in het genre en wij noemden het zelfs een meesterwerk. Een meesterwerk over een nieuw bewustzijnsniveau voor de mensheid. Psychonaut wordt regelmatig gedraaid op Willy en Bruut.

Tijdens deze Week van de Belgische muziek spelen ze een 45-minuten durende live-set in Studio Scampi, inclusief een volledige licht- en visuals show. Je kan de livestream volgen op de Facebook eventspagina van Studio Scampi op vrijdag 12 februari om 22u.

Kan je niet zolang wachten dan kan je nu al luisteren naar  Psychonaut Live At The Penthouse Studio dat je kan vinden op alle digitale platforms.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More