Home Belgisch AROMA DI AMORE afscheidsshow in AB

AROMA DI AMORE afscheidsshow in AB

by Luminous Dash

Dat Aroma Di Amore er na 40 jaar de stekker uit trekt is al lang geen geheim meer. Eerder dit jaar plande ze al een eenmalige reünieshow op Sinner’s Day. Die kwam er, maar werd afgebroken wegens klachten over geluidsoverlast. Een geaborteerde show dus én tijd voor een échte finale revanche.

Op 25/11 staan ze ook nog een keer in het Antwerpse Djingel Djangel, maar die show is uitverkocht. Hun AB show op 14/12 ging aanvankelijk plaats vinden in de club, maar omdat die ook al in no time uitverkocht was, wordt het optreden verplaatst naar de Box en zijn er terug tickets beschikbaar op Aroma Di Amore – AB (abconcerts.be). Op deze finale show zal het trio bijgestaan worden door Roos Janssens op sax en Jan Peeters (geen broer van Elvis) op gitaar en zullen ze puren uit hun 40 jarige oeuvre.

Het voorprogramma wordt verzorgt door Butsenzeller, die net met Ada gitarist Gerry Vergult (aka Fred A) het joint venture album Humanity/Empathy op de mensheid losliet, maar die deze avond solo zal aantreden met elektronica en drums en wie weet doet Vergult toch nog wel een nummertje mee.

FacebookWebsite

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More