Home nieuws ???????? ???? gaat door

???????? ???? gaat door

by Nel Mertens

Van dinsdag 24 tot vrijdag 27 augustus strijkt Boomtown weer neer op de Gentse Kouter. Het is nog steeds wat kleiner dan het ‘normale normaal’, maar dat het fijn wordt, is een zekerheid. De optredens gaan door in de kiosk op de Kouter (gratis) en in de Opera (betalend, €14 in vvk). Daarenboven zendt Stubru 4 dagen live uit vanop de groen aangedreven GEM-stage.

Op het programma staan op de Unday Labelnight op dinsdag 24 augustus Dans Dans, Sam De Nef en Elias. In de Opera nodigt Sound Track die avond Moody Mae, Coline & Toitoine en Jibran uit.

Op woensdag 25 augustus programmeerde Out Of The Frame HO99O9, Miss Angel, Abrahamblue, Ashley Morgan, Bryn en M i m i. In de Opera kan je die avond David Numwami aan het werk zien.

De Zware Gitaren zijn donderdag 26 augustus aan de beurt in de kiosk, met Brutu, Wallace Vanborn en Psychonaut en Tsar B in de Opera.

De Open Air-afsluiters in de kiosk op vrijdag 27 augustus zijn Nosedrip b2b Orpheu The Wizard, San Soda en AliA & DTM Funk. En Immersive Sound presenteert Ansatz Der Maschine in de Opera.

De deuren van Boomtown openen dagelijks om 17 uur en het einde is voorzien om 23 uur.

Facebook / Website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More