Home Belgisch TRIGGERFINGER Gent, Vooruit (08/02/2018)

TRIGGERFINGER Gent, Vooruit (08/02/2018)

by Luminous Dash

Ruben De Block stond deze donderdag met Triggerfinger op het podium van de Vooruit, en het was grandioos raak. De laatste keer dat Triggerfinger in Gent stond was in 2015 toen ze, na een geschrapte vlucht, een verrassingsconcert gaven in de Charlatan.

Het concert was zo een overrompeling dat ze uiteindelijk een nummer buiten op straat speelden voor de aanschuivende mensen die de zaal niet meer binnen konden. Het heeft 3 jaar geduurd voor ze terug in de Oost-Vlaamse hoofdstad kwamen, maar het was het wachten meer dan waard.

Toen de Lierse rockband hun show begon met Upstairs Box zat de sfeer er direct al in. Het voorprogramma had de zaal goed opgewarmd en Ruben De Block stond te schitteren in zijn bloemetjespak. Het duurde niet lang of het feest brak in al zijn gewelddadigheid uit. De gehele groep schaarde zich voor de drumsolo achter het slagwerk, de zaal ging los op All This Dancin’ Around en tussen de bisnummertjes zat een fantastische cover van Rihanna’s Man Down.
Kortom: Triggerfinger heeft de sterren van de hemel gespeeld.

Maar voor wie het gemist heeft: niet getreurd! Op 13 juli zijn ze te zien op Cactusfestival, dus allen daarheen!

WARD D’HEER

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More