Home Belgisch SOMEBODY CALLED ME SEBASTIAAN Scorpio Sessions (24/11/2020)

SOMEBODY CALLED ME SEBASTIAAN Scorpio Sessions (24/11/2020)

by Felix Sandon

Misschien haalde hij de inspiratie voor zijn artiestennaam bij de hit van Cockney Rebel uit 1973. Gelukkig klinkt deze Sebastiaan minder zagerig. Een man met een gitaar, dat is wat we voorgeschoteld krijgen in de Scorpio Sessions van deze week. Niets baanbrekends, wel een heerlijk in het gehoor liggende melodie in opener It’s Gonna Be Fine.

Little Road is van een heel ander kaliber. Gezangen lijken van heel ver te komen en Sebastiaans gitaar klatert als een sitar terwijl we op avontuur trekken in betoverende sferen. Na drie minuten verzandt de boel echter in weergalmende mantra’s. Wie dan pas zijn radio inschakelt, denkt allicht dat die per ongeluk afgestemd is op een liturgische zender uit de Himalaya. Even hoop je dat Sebastiaan zijn tweede adem vindt en teruggrijpt naar de pracht van het begin, maar dan is het nummer eenvoudigweg gedaan. Slechts één remedie: opnieuw die sublieme eerste drie minuten van Little Road draaien!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More