Home LiveLive Review West Coast Caravan, RoadRock 2022 (27/08/2022)

West Coast Caravan, RoadRock 2022 (27/08/2022)

by Luminous Dash

Tekst & Foto’s: Erik Janssens

Tijdens het optreden op RoadRock 2022in Kuurne, nam West Coast Caravan afscheid van hun drummer Sam Aneca. Samen met Stijn Hofman (zanger/gitarist) legde hij de basis van hun eerste nummer Night Time.


Via hun lerarenopleiding leerden ze Lucas Vanmeerhaeghe (bassist/keyboard) kennen waarmee ze tijdens de corona epidemie, in samenwerking met Filip Tanghe (producer Balthazar, Tourist LeMC), hun eerste ep opnamen.

De eerste ep bevat zes vette rocknummers met stevig gitaarwerk, strakke drum en een punchy baslijn. In juni werd de ep voor het eerst aan een live publiek voorgesteld in een uitverkochte Trefpunt te Gent.

De band heeft ondertussen al twee nieuwe songs klaar Them Wicket Ways en Overtime die opnieuw met de professionele hulp van Filip zullen worden opgenomen. Wij kregen een voorproefje op RoadRock en het werd zowel door ons als het publiek bijzonder goed gesmaakt.


Het RoadRock optreden werd afgesloten met het overhandigen van een groepsfoto aan Sam en een verplicht “band met fans” fotomoment.

Bedankt Sam, we gaan je missen!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More