Home LiveFoto's VIVE LA FÊTE Brugge, Cactus Muziekcentrum (01/03/2024)

VIVE LA FÊTE Brugge, Cactus Muziekcentrum (01/03/2024)

by Johan Vanparys

Vive la Fête, de legendarische Belgische electroband met Els Pynoo en Danny Mommens aan het roer, viert zijn 25-jarig bestaan in stijl. Dat jubileum wordt gevierd met een reeks krachtige live concerten en een livealbum dat bruist van de energie. Het album weerspiegelt de explosieve en stijlvolle flair die alleen Vive la Fête kan brengen.

Het avontuur begon precies een kwarteeuw geleden met de debuutep Je Ne Veux Pas, waarmee het duo meteen indruk maakte in zowel de party scene als de modewereld. Binnen de kortste keren schitterde Vive la Fête op modeshows, uitgenodigd door niemand minder dan Karl Lagerfeld. Met het album Nuit Blanche in 2003 zette de band zich definitief in de top van het electroclash genre. Hits als Maquillage, Touche Pas en het duister-manische Noir Désir katapulteerden de band naar podia van grote festivals over de hele wereld.

Ter ere van hun (toen) tienjarig jubileum bracht Vive la Fête het verzamelalbum 10 Ans De Féte uit, dat tot op de dag van vandaag hoog gewaardeerd wordt. De jubileumtournee belooft een onvergetelijk feest te worden, doorspekt met alle bekende hits en geliefde live nummers. Het wordt een explosieve, uitbundige en stijlvolle viering, zoals alleen Vive la Fête dat kan brengen.

De Cactus Muziekclub was perfect voorbereid op een avond vol muzikaal spektakel, met een uitverkochte zaal en een publiek dat nauwelijks kon wachten om los te barsten in feestvreugde. Gedurende meer dan anderhalf uur werden de aanwezigen getrakteerd op een aaneenschakeling van de grootste hits uit de afgelopen jaren.

De band, met Els Pynoo als stralend middelpunt, wist het publiek moeiteloos in beweging te brengen. De avond ontplooide zich als een ware danssensatie, doordrenkt met enthousiast gejuich van het aanwezige publiek. Vive La Fête hield woord en leverde een onvergetelijke avond vol dans en festiviteiten. Het was een feest dat de belofte van Vive La Fête om een memorabele ervaring te bieden, ruimschoots overtrof.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More