Home LiveFoto's VAGUE VIEW, LOW LIFE & DISTEL Brugge, De Kelk (20/05/2022)

VAGUE VIEW, LOW LIFE & DISTEL Brugge, De Kelk (20/05/2022)

by Johan Vanparys

Distel trapt het laatste concert van Vague View af met een wall of sound van doom -, post- en blackmetal in het rustige Brugge.

Daarna volgt de West-Vlaamse band Low Life. Low Life is ketelmuziek uit Meulebeke. De band werd opgericht in de zomer van 2016 en in mei 2017 stonden ze voor het eerst op een podium in Kortrijk. Eind 2017 verscheen de eerste ep You Reap What You Sow. In 2020 werd de band vervoegd door een tweede gitarist en eind 2021 brachten ze hun tweede ep This Hell We Call Home uit.
Met nummers als  Demons, Suffocate, Fed Me Up en King of Mistakes kregen ze de zaal meteen aan hun kant…..

In oktober 2021 bracht Vague View het nieuws dat de band ermee ophield. In volledige vriendschap beslisten de leden om diverse redenen dat de tijd rijp was voor andere uitdagingen. De laatste show was door de gekende coronaregels niet mogelijk op 17 december 2021 maar kon op 20 mei 2022 eindelijk doorgaan.

De band had nog drie nieuwe songs klaar liggen, Rebirth, Unorthodox en Misanthropy  en het zou zonde geweest zijn deze niet te brengen. De fans waren door het dolle heen, spontaan ontstond de moshpit en kwamen de crowdsurfers bovendrijven.

Een afsluiter in schoonheid!

Distel: Facebook

Low Life: Facebook Instagram

Vague View: Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More