Home LiveFoto's STEVE & THE YUMMY MOUTHS Brugge, Jeugdhuis Comma (02/02/2024)

STEVE & THE YUMMY MOUTHS Brugge, Jeugdhuis Comma (02/02/2024)

by Johan Vanparys


STEVE brengt op een speelse manier de karakteristieke geluiden van punk, hiphop, noise en funk samen. Het trio neemt je mee in een kleurrijk geluidspalet en creëert een toegangspoort tot een wereld vol levendigheid.

Met hun scheurende riffs en scherpe synths komen nummers als Stressed, No Hands en Static tot leven in een pittig arrangement, dat de zaal stevig doet daveren. Hiermee laten ze zien dat ze met hun muziek een krachtige indruk achterlaten.

Na hun succesvolle debuutep UGH zijn The Yummy Mouths terug van hun eerste veroveringstocht! Gewapend met nieuwe nummers zoals All I Now, Neon, Birds, en Dishes, geven ze een voorproefje van hun aankomende debuutalbum, dat momenteel in de vruchtbare Kempische grond wordt gekweekt. Volgens betrouwbare bronnen zal dit album in de tweede helft van 2024 het daglicht zien.

Het beproefde recept blijft onveranderd: aanstekelijke gitaren, een dreigende bas en opzwepende drums, allemaal doordrenkt met een overvloed aan enthousiasme en spelplezier.

STEVE: Facebook Instagram
THE YUMMY MOUTHS: Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More