Home LiveFoto's SOUND TRACK Kessel- Lo, JH SOJO (15/10/2021)

SOUND TRACK Kessel- Lo, JH SOJO (15/10/2021)

by Ronny Van Casteren

THE PINK LEMONS

Het jonge viertal The Pink Lemons bracht een leuke show met dromerige indiepop en wat funky elementen.  Ze zijn zeker één van onze favorieten voor de finale!

DYPSA

Dypsa’s muziek is meer dan enkel hiphop. Hij zingt en rapt in het Frans en in het Nederlands. Inspiratie haalt hij bij Rage Against The Machine tot Kanye West. Dypsa heeft presence en trekt het publiek helemaal mee. iemand waar we in de toekomst nog veel van zullen horen.

PINK ROSE

Pink Rose is de artiestennaam van Astrid Vangrunderbeek, een singer-songwriter uit Vlaams-Brabant die met eenvoudige instrumentale begeleiding op elektrische gitaar en piano en haar warme, authentieke stem songs brengt die de fans van Alice Phoebe Lou en Lana Del Rey zeker zullen aanspreken.

BELATED PROMISE RING

Belated Promise Ring produceren een gebalanceerd en gelaagd geluid dat zorgt voor een zeer speciale sound. Het viertal uit Leuven heeft net de ep Paper Wives uit waarop ze hun voorliefde voor uitgekiende sounds, vintage instrumenten en Beatle-eske driestemmigheid etaleren.

S U N Z i R O

Geboren in Nepal en momenteel woonachtig in België. SUNZiRO komt uit een achtergrond met muziek. Hij bracht de laatste twee jaar door met het creëren van zijn persoonlijke kijk op underground hiphop.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More