Home LiveFoto's RAYMOND VAN HET GROENEWOUD Knokke-Heist, Fabriek Muziek (17/07/2021)

RAYMOND VAN HET GROENEWOUD Knokke-Heist, Fabriek Muziek (17/07/2021)

by Johan Vanparys


Knokke-Heist is er klaar voor. Dit jaar pakken ze uit met de concertreeks Fabriek Muziek. Raymond Van Het Groenewoud mag de Scharpoorttuin in vuur en vlam zetten samen met 600 toeschouwers.

Op Valentijn 2020 blies hij maar liefst 70 kaarsjes uit, hij kreeg overal lof en dikke zoenen! Maar onze eeuwig jonge schavuit is een man van alle seizoenen dus ook deze zomer staat hij weer op het plein, in de tent of op het festival.

Vondel rockend op rijm, virtuositeit en passie à volonté, met een fijn orkestje, puur voor de gein! Regen of zon, Er is altijd weer Raymond! Openen doet hij met Maria, Maria, Ik Hou Van Jou en via Vlaanderen Boven gaat hij naar zijn zee, zand en strand-hit Twee Meisjes.

Alle nummers van Raymond zitten in ons collectief geheugen en het is dan niet te verwonderen dat heel de tuin de meeste nummers meezingt.

Raymond heeft nog steeds een wens, Je Veux De l’Amour en met zijn Meisjes en zijn Liefde Voor Muziek lost hij die verlangens in. Een mooie warme dag in juli met Raymond aan zee, wat heeft een mens meer nodig om gelukkig te zijn?

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More