Home LiveFoto's MILO MESKENS Brugge, De Kelk (26/11/2021)

MILO MESKENS Brugge, De Kelk (26/11/2021)

by Johan Vanparys

Het laatste weekend waarop staande optredens nog kunnen staat Milo Meskens op het podium van De Kelk in Brugge. Sinds Milo in 2015 bekend werd door het programma “De nieuwe lichting” van Studio Brussel is er heel veel gebeurt.

We zien een band die zowel op grote podia als in kleine zaaltjes indruk maakt. Kleine intieme zaaltjes geven Milo een intensere voeling met zijn publiek.

Beginnen doen ze met Twenty One  maar ook de hits Here With Me en Khloe worden met applaus ontvangen door het publiek. Afsluiten doet Milo met New Beginning maar het publiek had zin naar meer. Met zijn akoestische gitaar stapt Milo dan in het publiek om een heel intieme solo te spelen. De muzikale reis eindigt met het wondermooie Who Did You Think.

Milo Meskens is een uitstekende muzikant met een mooie stem, doe daar een goeie bas en drum bij en je hebt alles wat nodig is om even al de miserie even te vergeten.

Zelfs met mondmasker op kan concerten beleven nog steeds top zijn.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More