Home LiveFoto's BLACK TARTANS Brugge, Barock (10/02/2024)

BLACK TARTANS Brugge, Barock (10/02/2024)

by Johan Vanparys

Black Tartans zijn met z’n zessen en brengen een bruisende mix van doedelzakken, banjo, gitaren en punkrock met een vleugje Keltische invloeden.

Ze besloten om de Barock in Brugge te kiezen als de perfecte locatie om zowel een nieuwe videoclip op te nemen voor hun nummer Give Us The Beer als om een live optreden te verzorgen. Dit alles dient ter promotie van hun nieuwste album, Never Stop. De intieme setting van de Barock biedt een schitterende ambiance voor deze speciale gelegenheid.

Voor alle duidelijkheid: de scène met de fles tussen de eigenaar en barman van de Barock maakt deel uit van de nieuwe videoclip.

Een live-ervaring met Black Tartans staat gelijk aan een onvergetelijk concert waarbij stilzitten geen optie is. Het publiek laat zich volledig gaan inclusief headbangen, luidkeels meezingen, crowdsurfen en natuurlijk, bier. Iedereen wordt meegezogen in de chaos en energie die de band uitstraalt.

De mannen van Black Tartans trapten het optreden af met de eerste track van hun album Never Stop, waardoor de sfeer direct werd gezet. Beer and Woman tot Give Us The Beer, Galway Girl en bijna alle andere nummers van hun nieuwste meesterwerk passeerden de revue. In het kleine, maar uiterst gezellige concertzaaltje van de Barock stegen zowel de temperatuur als de feeststemming.

Black Tartans moet je niet alleen gehoord, maar ook gezien hebben om de volledige impact van hun dynamische performance te ervaren.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More