Home Belgisch BONNIE & CLYDE Scorpio Sessions (03/05/2022)

BONNIE & CLYDE Scorpio Sessions (03/05/2022)

by Felix Sandon

Wie dacht dat Bonnie & Clyde lang geleden neergemaaid werden door politiekogels, had het blijkbaar bij het verkeerde eind. Dinsdag streek het duo immers neer in de studio van Radio Scorpio om een intieme sessie te spelen. Wat de meerwaarde is van hun eerste nummer naar Michaël Pas te vernoemen en verder in de tekst ook naar Louis Theroux te verwijzen, is ons niet helemaal duidelijk. Wat we wel weten, is dat de zangeres (Bonnie?) een stemgeluid heeft waar anderen een moord voor zouden plegen en dat de twee klavieren van het duo samen een broeierig en dromerig klankenpalet vormen.

De eerste toetsen van tweede inzending End Of War beloven meteen iets veel epischer, maar gelukkig barst dit nergens uit in kitsch. De grote attractie hier zijn de contrasterende stemmen van de zangeres en haar metgezel (Clyde?), die op de juiste momenten perfect samensmelten. Wat we missen is een refrein of climax om het nummer meer samenhang te geven, maar wat zouden we dit graag eens horen op een avond in een donkere bar, waar alle aanwezigen onmiddellijk zwijgen bij Bonnie & Clydes eerste noot.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More