Home Lijstjes HET BESTE VAN 2020: David Dalemans (Double Deeds)

HET BESTE VAN 2020: David Dalemans (Double Deeds)

by Luminous Dash

Hij is al jaren actief aan de slag in de muziekindustrie en runt sinds 2019 zijn bedrijfje Double Deeds. Naast de PR & management voor Belgische en buitenlandse artiesten doet hij ook marcom voor communicatie bureaus. David Dalemans laat zijn licht schijnen over het voorbije muzikale jaar!

(c) Geert De Taeye

Op radiogebied heb ik dit jaar vooral het ‘oude’ concept van Zender (Stubru) gemist om nieuwe dingen te ontdekken, maar gelukkig is er op Radio 1 nog Wonderland. Helaas zijn mijn gebeden niet verhoord om Sporza – dat meerdere keren per week Wonderland kaapt – te schrappen op Radio1.

Deze zomer deed Camping Belgica op StuBru mijn Shazam overuren draaien. Fantastisch wat Jeroen Delodder daar allemaal uit zijn hoed heeft getoverd. Lekker eclectisch net zoals hij ook doet in zijn wekelijks blokje op donderdagavond. Met een speciale vermelding voor het Camping Belgica 2020 lijflied Supurgesi Yoncadan van ALTIN GÜN (Amsterdams/Turkse psychedelische folk).

KRISTOF MICHIELS (a.k.a. DJ 4T4) deed zeer leuke dingen tijdens corona met zijn mix Kuifje in Quarantaine en het is uitkijken naar zijn reeks Platendraaiers op