Home Festival Voerrock maakt line-up bekend.

Voerrock maakt line-up bekend.

by Björn Comhaire

Het gezellige Voerrock Festival, dat op 1 en 2 mei plaatsvindt langs de rivier De Voer in Bertem maakte vandaag zijn volledige line-up bekend. Op het podium dit jaar een mix van genres als hiphop, funk, soul en pop die jong en oud aan het dansen moeten krijgen.

(c) : Voerrock

Headliner dit jaar is Dvtch Norris, de Antwerpse rapper die zijn strepen ondertussen verdiende op Festivals als Dour, Paaspop en Les Ardentes. Daarnaast vind je een hoop opkomend talent op de affiche van het Bertemse Festival. De 8-koppige Leuvense fusion hiphop formatie Moody Mae bijvoorbeeld, die afgelopen najaar nog tot de winnaars van Sound Track, de opvolger van Rock Vonck, gekroond werden.

Lokaal talent om te spotten op Voerrock is LilØ. Je herkent Lise-Lore misschien van tv-programma Het Kot op Eén, maar veel noemenswaardiger is de prachtige single Look At Us die in januari verscheen. Andere namen als Fabrecollectiv, Melting Baskets, en Kelimanjaro laten we je graag zelf ontdekken.

Tickets voor Voerrock zijn te koop via www.voerrock.eventsquare.co

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More