Home Concerttip Terug feest in Moen, 4 dagen knaldrangen op belevingsfestival Moen Feest!

Terug feest in Moen, 4 dagen knaldrangen op belevingsfestival Moen Feest!

by Fabris Lemant

Perspectief, het is al vaak over de tongen gerold maar stilaan hebben we het terug. De eerste renners zijn over de meet gebold, de zonnestralen komen piepen en het ene na het andere festival lost namen.

Een nieuwe landelijke locatie, een nieuwe datum en de top van de Belgische muziekscene moeten in het hemelvaartweekend een bedevaart van liefst 20000 festivalbezoekers naar het landelijke Moen inleiden voor een nieuwe editie van Moen Feest.

Op Beautiful Thursday mogen de lokale rockers de Jhonny’s openen voor Zornik, Ozark Henry, Milow en James Blunt. De voormalige Britse legerofficier die in 2004 een wereldhit had met You’re beautiful gaat op tournee en naast alle wereldsteden doet hij ook het landelijke Moen aan.

Velvet Friday stippen de rockers best aan met de komst van dIRK., CPEX, Flip Kowlier – die zijn nieuwe plaat komt voorstellen – Novastar en Noordkaap. De band rond Stijn Meuris speelt 20 jaar na hun afscheid enkele reünieconcerten en Moen Feest is de eerste halte in West-Vlaanderen. Met afsluiter The Dirty Daddies uit Nederland gaat Moen feestend de nacht in.

Op Golden Saturday is het stevig ontwaken met de gitaren van Rhea, gevolgd door lokale vedette Mooneye die een thuismatch speelt, de stukadoors van Goldband, De Mens, Bazart en Compact Disk Dummies.

Op Family Sunday mikt het festival op kinderen en gezinnen met de komst van onder andere Like Me, Metejoor en Regi.

Moen Feest wil na 2 jaar corona kommer en kwel ook extra inzetten op festivalbeleving. De optredens vinden plaats in een tent. De buitenzone heeft een speelse en wonderlijke uitstraling. Zo is er dit jaar een reuzenrad, een dj stage, een foodtruck zone, enkel pop-up bars en restaurants. Tickets voor het festival gaan komende zaterdag om 18u in verkoop op www.moenfeest.be.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More