Home Festival Stadsfestival BOOMTOWN lost nieuwe namen

Stadsfestival BOOMTOWN lost nieuwe namen

by Björn Comhaire

Het Gentse stadsfestival BOOMTOWN duurt dit jaar 7 dagen, vindt traditiegetrouw plaats tijdens de Gentse feesten en duurt van 14 tot en met 20 juli. Zoals dat gaat met festivals, wordt de line-up stukje bij beetje bekend gemaakt en dat is in Gent niet anders.

Voor openingsdag vrijdag 14 juli zette de organisatie een samenwerking op met Sdban Records. Worden verwelkomd op de Kouter (gratis): ECHT!, Dans Dans, Condor Gruppe en M.Chuzi.

Op 16 en 17 juli worden de zware gitaren bovengehaald. STAKE trekt het zondagse programma en wordt stevig in de wind gezet door Slow Crush, Hideous en Barno Koevoet & The Duimschpijkers.

Op maandag 17 juli krijgen Meltheads en Doodseskader het luide gezelschap van Tramhaus en Peuk

Net als voorgaande jaren nodigt Out The Frame in samenwerking met VIERNULVIER en All Eyes On Hip Hop de bezoekers van het festival uit om ver over de grenzen van het genre heen te kijken. Van r&b en hiphop tot elektronica en dancehall: met Glints, QuinzeQuinze, Chibi Ichigo en Martha Da’ro zijn ze ook dit jaar niet voor één gat te vangen.

Meer info en tickets voor de concerten bij Ha Concerts vind je hier.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More