Home Festival Programma van de Fonnefeesten is volledig

Programma van de Fonnefeesten is volledig

by Bart Verlent

Met zo’n indrukwekkende line-up van de Lokerse Feesten zou je bijna vergeten dat er in deze Oost-Vlaamse stad tegelijkertijd nog een interessant festival is. Van vrijdag 2 augustus tot zondag 11 augustus vinden naar jaarlijkse gewoonte ook de Fonnefeesten plaats in het Prinses Joséphine-Charlottepark waar een boeiende combinatie van vaste waarden en nieuw aanstormend talent zal aantreden.

© Fonnefeesten

Vrijdag 2 augustus is er een Radio 1 Classics Party met dj’s Ilse Liebens, Bobby Ewing en Korneel De Clercq. Ook zaterdag 3 augustus kan je daar feesten en dat op de tonen van Sindicato Sonico, Calle Mambo en Gipsy Kings By Diego Baliardo. Zondag 3 augustus staan Neo Minor, Lightspeed, Hydrogen Sea en Absynthe Minded op het programma en zorgt Sven Van Hees voor de afterparty. De dag daarna krijgen we een zeer afwisselend line-up met de hiphop van Lefwerk, Booze Brothers brengen een combinatie van Ierse muziek en tribal punkrock en sluit het Oekraïnse Go_A de avond af.

Dinsdag 6 augustus is de metaldag van de Fonnefeesten met Arson, Manhah en Channel Zero. Woensdag 7 augustus krijgen we weer een eclectisch programma met de “psychedelic turntable blues” van Red Red, de synthpop van Fortress, de combinatie van electro, breakbeats en drum-‘n-bass van Kosheen en sluit The Magician af met een disco/house feestje.

Op de Lokerse Feesten hebben ze een newwavedag en dat hebben ze op de Fonne ook met op donderdag 8 augustus Fragment, Ultra Sunn en Crash Course In Science. Vrijdag 9 augustus is het De Tijdloze Dansant en de dag erna mogen Alps. openen voor soulzanger Steffen Morrison en disco helden Earth, Wind & Fire Experience By Al McKay. Het festival sluit zondag 11 augustus af met Fred & The Healers, Fixkes en De Mens.

Dit festival is nog steeds volledig gratis, nog een reden om in die periode af te zakken naar Lokeren. Meer info over de Fonnefeesten vind je op deze link.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More