Home Festival Ontdek de line-up van Zwart Goud 2023!

Ontdek de line-up van Zwart Goud 2023!

by Hannelore Dieleman

Zwart Goud is een gratis festival bij Terhills, de hoofdtoegangspoort van Nationaal Park Hoge Kempen, in de schaduw van de mijnschachten. Het vindt dit jaar plaats op zaterdag 29 juli.

Het festival wil een podium bieden aan opkomend talent van eigen bodem en een plek voor alternatieve muziek en cultuur vormen in Maasmechelen. Bovendien willen ze een groen festival zijn, met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk.

Vers van de pers rolt een line-up van 15 namen uit de Belgische muziekscene met onder meer hiphoppers Mits en Didi, het orkest Otsamo, Youniss en Dushime, Jimmy35 en Fahad Seriki en het instrumentale Brusselse project KAU.

Voor de dansers onder ons zijn er resident dj Aso Asin die Bass Toast uitnodigt voor een energieke b2b set, Raveyards met live techno en een collab tussen Blck Mamba en Yooth.

@ Annika Wallis

Festivals hebben vaak een zware ecologische impact op de omgeving. Bij Zwart Goud geloven ze dat het anders kan, met onder andere veganistische catering, een zero waste beleid, herbruikbare bekers en hernieuwbare energie. Dat kunnen we enkel toejuichen. Iedereen welkom!

@Annika Wallis

Website festival Zwart Goud

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More