Home Festival Leffingeleuren kondigt eerste namen aan

Leffingeleuren kondigt eerste namen aan

by Bart Verlent

Vorig jaar werd Leffingeleuren vervangen door het alternatief Op En Tent. Het werd een geslaagd coronaproof event voor maximaal 400 mensen per avond, zittend in bubbels. Dit jaar kan er meer, daarom werd ervoor gekozen om opnieuw een open concerttent te plaatsen. Het festival vindt opnieuw gespreid over drie weekends plaats en dat tussen 10 en 26 september.

(c) Leffingeleuren

Vandaag werden de eerste namen gelost en dat zijn niet de minste.
Altin Gün, Dijf Sanders, Derya Yildririm & Grup Simsek en Susobrino mogen aantreden op de openingsdag op vrijdag 10 september. Zaterdag 11 september staat Preuteleute op het podium in Leffinge en zondag 12 september staan Amenra en Jozef Van Wissem op de affiche.
Vrijdag 17 september staan The Germans, Black Devil Disco Club, Warmduscher en Beak op het programma. Op zaterdag 18 september treden Absynthe Minded, Mauro Pawlowski en Mooneye aan in de tent op het Leffingeleurenplein en zondag 19 september is het de beurt aan Sophia, Girls In Hawaii, Niklas Paschburg en The Haunted Youth. Zondag 26 september sluit Goose Leffingeleuren af met een stevig feestje.

Op zaterdag 7 augustus om 12u start de ticketverkoop via deze link.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More