Home Festival Jett Rebel en Jordan Mackampa completeren de line-up van het splinternieuwe festival MORGEN

Jett Rebel en Jordan Mackampa completeren de line-up van het splinternieuwe festival MORGEN

by Hannelore Dieleman

MORGEN is een nieuw festival met een brede programmering van muziek, kunst, wetenschap en techniek en eten en drinken, waarbij vernieuwing, innovatie en de toekomst centraal staan. Onder de noemer ‘festival van de toekomst’ vindt het evenement plaats, niet op het strand van Renesse (zoals eerst de bedoeling was) maar wel aan de voet van de Brouwersdam (Zeeland, Nederland) van 21 t.e.m. 23 september. De muziekprogrammering van MORGEN wordt verzorgd door muziekkenners Jan Douwe Kroeske en Harm de Kleine, gekend van het radio- en televisieprogramma 2 Meter Sessies.

MORGEN wil een podium bieden aan opkomende acts, artiesten die zichzelf regelmatig opnieuw uitvinden, met een inspirerend verhaal en sociale betrokkenheid.

Jett Rebel @ Tessa Huijzer

De veelzijdige Nederlandse act Jett Rebel is toegevoegd aan de line-up, maar ook de Britse soulzanger Jordan Mackampa zal deze nazomer het beste van zichzelf geven op het Schouwse strand.

Jett Rebel en MORGEN is een uitstekende match. Naast het feit dat Jelte Tuinstra alias Jett Rebel muzikaal altijd weet te verrassen, heeft hij – net als de organisatie – duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Onder de andere namen die de affiche completeren vinden we ook de Belgische bands Isbells en Marble Sounds.

Verder zijn er Ghost Woman (CA), Elephant Stone (CA), CVC (UK), Çisem Özkurt (NL/TR), Douwe Eisenga & Lotte Pen (NL), Emrah Oguztürk (NL/TR), Marathon (NL), Rosann en Alta Luna (beiden NL, onderdeel Zeeuws bandcoachingtraject Popaanzee). Eerder werden optredens van The Slow Show (UK) in samenwerking met het Zeeuws Vocaal Ensemble en het Ars Musica orkest, DakhaBrahka (UA), William McCarthy (US), Robin Kester, Kovacs, Ruben Hein, Anne-Fay en Benedict October (allen NL) aangekondigd. De optredens van de circa 20 actsvinden plaats op drie podia verdeeld over het strand bij Schouwen-Duiveland.

Website MORGEN
Facebook MORGEN
Instagram MORGEN

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More