Home Festival Herenthouts festival CLAMOTTE ROCK komt met nieuwe namen

Herenthouts festival CLAMOTTE ROCK komt met nieuwe namen

by Ann Cnockaert

Het Herenthoutse Clamotte Rock festival heeft toevoegingen aan de line-up bekendgemaakt met onder andere School is Cool en de recente winnaars van de Nieuwe Lichting, Yesnomaybe. De organisatoren van het tweedaagse festival staan erom bekend kansen te bieden aan zowel gevestigde als opkomende bands.

Op vrijdag 11 mei zullen naast School is Cool ook Shorty Jetson and the Lefthands en Let’s Dance het podium betreden. Shorty Jetson and The Lefthands brengt een unieke mix van americana feelgood countrypop en wordt getipt als de revelatie van de zomer. School is Cool, met meer dan tien jaar ervaring, is geen onbekende op grote podia in het land. Let’s Dance, een project van dj’s Emillion en Hypesquad, maakt voor het eerst samen met MC TUKOBINO hun opwachting op het hoofdpodium.

Met Clouseau, School is Cool, The Troggs, Shorty Jetson and The Lefthands en Let’s Dance is de line-up voor de mainstage op vrijdag compleet. Het dj-podium op de weide biedt ook optredens van DJ Wout, Milano en opkomend talent DJ Mettes. De artiest voor het derde podium op vrijdagavond en zaterdag blijft nog een mysterie.

Voor zaterdag belooft de organisatie van Clamotte Rock binnenkort twee extra headliners, naast reeds aangekondigde bands zoals Therapy?, Prins S. en de Geit, Captain Kaiser, USED, Mark with a K, Da Rick en vele anderen. De jonge Gentse grunge/punkband Yesnomaybe zal de festivaldag openen.

Tickets voor het festival zijn o.a. te verkrijgen via de website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More