Home Festival Daft Studios & Ancienne Belgique lanceren Super Sauvage Festival

Daft Studios & Ancienne Belgique lanceren Super Sauvage Festival

by Ann Cnockaert

Daft Studios en Ancienne Belgique slaan de handen in elkaar voor een unieke festivalervaring met Super Sauvauge Festival. Een week vol exclusieve concerten in een heel speciale setting in onze eigen Ardennen. Combineer je festivalervaring met een overnachting in het Daft hotel of ga voor luxe glamping.

Een hele week vol festival vibes: sip van een drankje aan de zomerbar terwijl een dj zorgt voor de muzikale omlijsting, neem een plons in het verwarmd binnenzwembad met onderwatermuziek, leef je uit op de opblaasbare waterglijbaan, degusteer een lekkere hap aan de foodtruck en natuurlijk… geniet van de live concerten! En last but not least: de ochtend nadien wordt er gezorgd voor een hangover yoga sessie.

Op de affiche staan toppers als Novastar, Emma Bale, Absynthe Minded, Blackwave, Stikstof, The Haunted Youth & Kids With Buns. Daarnaast is er nog een leuk extraatje: in de ticketprijs is een begeleid bezoek aan de Daft Studios voorzien.

Meer info en tickets: Super Sauvage

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More