Home Festival 30 nieuwe namen voor DOUR 2024

30 nieuwe namen voor DOUR 2024

by Hans Vermeulen

Dertig nieuwe namen voegen zich bij de line-up voor 2024 van Dour Festival! Dour 2024 strikt met deze nieuwe namen enkele van de grootste artiesten uit de hedendaagse muziekscene. De Venezolaanse artieste Arca is voor 2024 wat Aphex Twin was voor 2001, door de grenzen van genres te verleggen en samen te werken met internationale sensaties als Björk en The Weeknd. Zij staat deze zomer voor het eerst op Dour Festival. 

Een paar blikvangers? Crooner Baxter Dury, artpopdiva  Ana Frango Elétrico, het Bretonse Dalle Béton zullen een portie punk ten berde brengen, de post-punk van Ditz en Le Prince Harry uit Engeland zal het podium van Le Garage bestormen en de pop van Rori zal onze harten verwarmen in de Last Arena.

De Italiaans-Colombiaanse Mariposa zal haar latin-rap met een Y2K-esthetiek demonstreren, terwijl de Franse Nayra haar punchlines en flow aan 200 per uur zal loslaten op de weide. Voorts nog de psychedelische techno van Young Marco die ons van onze sokken zal blazen op het podium van De Balzaal. Idem dito voor de experimentele dansvloermuziek van Céline Gillain, net als de technopunk van Miley Serious, de acid en industrial van Novah en de diepe techno van Shawiya Tribe. Last but not least nemen de soulvolle reggae van Naâman en de neo-folkklanken van Mitsune, doordrenkt van Japanse traditie, ons mee de wereld rond, zonder dat we ons moeten verplaatsen vanonder de windmolens op ons favoriete festival.

De line-up van het Dour Festival begint stilaan zijn finale vorm te krijgen, maar tientallen nieuwe namen blijven op dit moment nog geheim en zullen in de komende weken worden onthuld.

DOUR: website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More