Home Concerttip Win 5 tickets voor Porta Nigra Autumn Passage Aarschot, De Klinker (12/11/2022)

Win 5 tickets voor Porta Nigra Autumn Passage Aarschot, De Klinker (12/11/2022)

by Nel Mertens

Ook in de herfst zet Porta Nigra zijn poorten open. En deze keer voor het donkerste, het meest dreunende… Want jaarlijks brengen ze de crème de la crème uit het industrial-, powernoise-, darkambient-, darkfolkwereldje naar Aarschot.

Op 12/11 krijgen we in De Klinker in Aarschot op Porta Nigra Autumn Passage maar liefst vijf bands gepresenteerd die onze ziel in duisternis zullen meesleuren, maar evengoed ons lichaam uit herfstrust zal wakker schudden, om de dansvloer op te gaan.

Op het podium worden het morbide getinte project van Jan Dewulf, Mildred In Oblivion, verwacht, maar ook Geneviéve Pasquier, de welbekende vrouwelijke noise-/industrialartieste, de cult neofolkband Darkwood, het Duitse industrialduo Synapscape en ritmische noiseproducer Olivier Moreau, die onder zijn alter-ego Imminent zijn luisteraars overdondert met weergaloze industrial techno en powernoise.

Daarna kleurt dj Verfluchte Engel de dansvloer zwart.

Wil je er bij zijn? Stuur dan een mailtje naar info@luminousdash.com met vermelding van je naam en postcode, want wij mogen maar liefst vijf tickets weggeven!

Geen ticket gewonnen? Dan kan je er ook nog eentje kopen, uiteraard.

Facebook / Facebookevent

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More