Home Concerttip WEYES BLOOD Antwerpen, De Roma (09/11/2023)

WEYES BLOOD Antwerpen, De Roma (09/11/2023)

by Kris Van den Bossche

Weyes Blood deelt een nieuwe video voor Hearts Aglow van het album And In The Darkness, Hearts Aglow dat eind 2022 uitkwam bij Sub Pop. Dit album, het vijfde van Natalie Mering als Weyes Blood, is het tweede deel van een thematische trilogie die begon met Titanic Rising uit 2019.

Weyes Blood – Hearts Aglow © Neelam Khan Vela

Mering is een bijzonder getalenteerde songschrijver en zangeres, die met haar romantische, melodische stijl doet denken aan artiesten zoals The Carpenters en Brian Wilson. Klassieke pop, die soms wat seventies aandoet door de strijkers, slide gitaar en hemelse melodieën en vocalen.

De video werd gemaakt door huisfotograaf Neelam Khan Vela, en is een collage van beelden onderweg in Noord Amerika en Europa dit jaar, zowel op als naast het podium.

Weyes Blood is momenteel op tour. Tot begin oktober nog in Noord Amerika en nadien volgen 14 data in zalen over Europa verspreid. We hebben geluk want De Roma in Antwerpen is één van die Europese stops. Een unieke kans dus voor wie haar passage in Werchter miste. In totaal zal ze meer dan 100 concerten geven in 2023. Het doet ons hartje gloeien!

Weyes Blood | Website | Instagram | Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More