Home Concerttip Lokerse Feesten 50 jaar BELPOP BONANZA in CC Lokeren

Lokerse Feesten 50 jaar BELPOP BONANZA in CC Lokeren

by Hannelore Dieleman

Terwijl de Lokerse Feesten zich voorbereiden op een zoveelste topeditie van het festival op de Grote Kaai, wordt er ook al vooruitgekeken naar volgend jaar. 2025 wordt een bijzonder jaar in de geschiedenis van de Lokerse Feesten: het 50-jarig jubileum van het festival. Wat in 1975 begon als een klein stadsfestival, opgezet door een groep enthousiaste vrijwilligers, is uitgegroeid tot een internationaal evenement.

2025 wordt dus een feestjaar met heel wat activiteiten in het teken van 50 jaar Lokerse Feesten. Eén van die activiteiten kondigt de organisatie nu al aan. In samenwerking met CC Lokeren is er op donderdag 6 en vrijdag 7 februari 2025 een Lokerse Feesten special van Belpop Bonanza. Sinds 2013 maken muziekiconen Jan Delvaux en Jimmy Dewit reeds theatershows, televisie, boeken, speldozen en wandelroutes over de mooiste momenten uit de nationale muziekgeschiedenis. En daar komt in 2025 de Lokerse Feesten bij.
 
De ticketverkoop voor deze unieke avonden start zaterdag 15 juni om 11u via Cultuurcentrum Lokeren.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More