Home Concerttip CONCERTTIP: Waveteef Club Night (Gent, 03/09/2022)

CONCERTTIP: Waveteef Club Night (Gent, 03/09/2022)

by Nel Mertens

Na drie jaar is Waveteef terug met een nacht vol new wave en minimal sounds. De unieke locatie, de bands en de dj’s maken het meer dan de moeite om op 3 september richting Gent te trekken.

Uit Frankrijk treedt Cristina Lauro met haar soloproject Froe Char aan. Betoverende zang op een ‘spell’ van synth-spreuken en technoritmes. Een donker mistige industrialruis en tribale ritmes zal rond ’t Landhuis en zijn water de ideale sfeer scheppen voor dat duistere feestje.

Nova Guardia komt oorspronkelijk uit de Krim en biedt een verademing van analoge synths. Hét tegengif voor het ‘afgeborstelde’, het voorgekauwde, het ‘geregelde’ krijg je in de rauwe energie van compromisloze zang en pure analoge synths.

En dan zijn er nog de dj’s, met veel meer dan de ‘usual stuff’. Polina Y, Venus Fatale, DarkDevil en Mat Zwart zorgen voor duister moois op de dansvloer, van new wave, minimal synth, synthpunk, Neue Deutsche Welle tot Italodisco.

Een ticket kost slechts 10 euro.

Facebookevent

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More