Home Concerttip Concerttip: THE KILLBOTS & BARREL SMOKE in YAP op 16/12

Concerttip: THE KILLBOTS & BARREL SMOKE in YAP op 16/12

by Ann Cnockaert


Op 16 december wordt Yap Leopoldsburg het epicentrum van een muzikale explosie wanneer zowel The Killbots als Barrel Smoke het podium bestormen voor een avond vol rauwe energie!

Twintig jaar geleden won de Limburgse hardrockband The Killbots de allereerste Limbonia. Na een stevig debuutalbum doofde hun vuur uit, maar met de comebacksingle We Have Lost Control pakken ze de draad weer op. Ondanks hun oorsprong in een tijd zonder smartphones, blijft hun boodschap relevant: “Het systeem is gemanipuleerd en we verliezen de controle”. Ze omarmen nog steeds de punk-ethos van ‘less is more’, zonder toegevoegde solo’s of effecten.

De Limburgse band Barrel Smoke belichaamt de ruwe, authentieke essentie van de Mid-West met hun leren jacks en stoer ogende, baardige leden. Hun unieke mix van punkenergie, het vakmanschap van heavy metal en de diepgaande intensiteit van zware bluesrock, zorgt live voor een onweerstaanbare ervaring. Hun muziek is voor degenen die lak hebben aan de laatste trends in de hitlijsten, maar juist op zoek zijn naar rauwe, oprechte klanken.

Tickets kan je in voorverkoop verkrijgen voor amper €10 via deze link

Facebookevent The KillbotsBarrel SmokeYap

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More