Home Concerttip Concerttip: The Bug Club (Trix, Antwerpen, 07/09/2023)

Concerttip: The Bug Club (Trix, Antwerpen, 07/09/2023)

by Hannelore Dieleman

Trix in Antwerpen presenteert dit najaar de HiFive avonden. Een reeks internationale acts worden voorgesteld in het Trix Café, bands met nog geen grote naamsbekendheid, maar wel interessant en klaar voor een groter publiek. De toegangsprijs is een luttele 5 euro en wordt bewust laag gehouden. Bij aankoop van meerdere tickets, wordt de prijs nog lager. Bedoeling is dus duidelijk om volk te lokken en deze bands een podium en kans op doorbraak in België te bieden.

Eentje waar we naar uitkijken is het Welshe trio The Bug Club. Trix omschrijft ze als “uplifting, fanatieke garagerock voor op zonovergrote dagen, of net het gebrek daaraan”.

Ze klinken puur Brits, hun energetische deuntjes, met afwisselende zangpartijen van Sam en Tilly. Hun nieuwe album Rare Birds: Hour of Song is gepland voor release in oktober en ongetwijfeld krijgen we in Antwerpen een voorsmaakje. Een ontdekkingstocht waard te ondernemen, donderdag 7 september, voor bijna geen geld, want geef toe wat is 5 euro? Een symbolisch bedrag, met andere woorden, voor een band die bij een volgende stop in België allicht wat meer zal kunnen vragen.

Tickets zijn nog beschikbaar via: The Bug Club Trix tickets

Het volledige #High Five programma vind je hier: #HighFive

Facebook / Instagram / Website


You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More