Home Concerttip CONCERTTIP: GO MARCH + ONMENS + ONRUST + KAMIKAZE op 13/10 in Bar Bricolage

CONCERTTIP: GO MARCH + ONMENS + ONRUST + KAMIKAZE op 13/10 in Bar Bricolage

by Ann Cnockaert

Scratch+snuff staat bekend voor fijne concertavonden die nog lang blijven nazinderen. Op donderdag 13 oktober komen 4 geweldige bands een feestje bouwen in de Chinastraat in Gent!

Go March is een 3-koppige instrumentale band uit Antwerpen. Ze maken sfeervolle en energieke muziek met invloeden van krautrock, electro en techno! Ze stonden reeds in het voorprogramma van acts als Holy Fuck, Maserati, Trans Am, Föllakzoid & Millionaire.

Gesmeed in de vuiligheid op de vloer na de ineenstorting van de Belgische rave-generatie, wil Onmens met geweld het feest terug in de elektronische muziek slaan. Met invloeden variërend van techno over hardcore tot noise en punk, duwt het duo op knoppen met hun bewust linkse geluid.
Onmens wil je dansend in een trancetoestand houden terwijl het bloed uit beide oorgaten gutst. Hun tracks zijn de soundtrack gemaakt voor die tijd van de nacht wanneer het masker afgaat en de zintuigen beginnen te falen.

Onrust wil als een tantrische geluidskunstenares mensen bij elkaar brengen met haar elektronische bezweringen van ritmische industrial die ze versmelt met psychedelische drone. 

Alleen aan de knoppen van zijn instrumenten biedt Kamikazé je een atypische geluidsexplosie. Met dit reizende laboratorium wordt het concept van de eenmansband bewust tot het uiterste gedreven. Tussen Suicide en Crash Course in Science brengt de roekeloze Kamikazé zichzelf in gevaar en probeert hij je op zijn beurt de controle te laten verliezen.

Go MarchOnmens Onrust Kamikazé

Facebookevenement

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More