Home Concerttip Concerttip: Glitterpaard op de Fonnefeesten (Lokeren)

Concerttip: Glitterpaard op de Fonnefeesten (Lokeren)

by Hannelore Dieleman

Glitterpaard ontstond als een eerbetoon aan de overleden Amerikaanse muzikant Mark Linkous aka Sparklehorse. Vandaar de groepsnaam. De band is het project van Philip Bosschaerts (Mintzkov – zang en gitaar), Johan Verckist (Wardrobe – zang en gitaar), Damien Vanderhasselt (Millionaire – drum), Sarah Pepels (Portland – toetsen), en Frederik Bastiaensen (Marble Sounds -bas). In maart 2022 verscheen hun eerste album getiteld Glitterpaard bij Starman Records.

We zagen hen reeds aan het werk vorig jaar in De Casino in St.Niklaas en waren danig onder de indruk. Op zaterdag 12 augustus spelen ze op de Fonnefeesten in Lokeren, het gratis stadsfestival waar die avond ook Mooneye en Noordkaap geprogrammeerd staan. Aldus een warme oproep om hen daar te gaan ontdekken en genieten. Het beloofd een Belgische muzikaal memorabele avond te worden, en dat zoals vermeld, helemaal gratis!

Glitterpaard @ Hannelore Dieleman

Website Fonnefeesten
Glitterpaard Facebook
Glitterpaard Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More