Home Concerttip CONCERTTIP: DONKERE TIJDEN Kortrijk (De Verlichte Geest, DVG-Club, 27/04/2024)

CONCERTTIP: DONKERE TIJDEN Kortrijk (De Verlichte Geest, DVG-Club, 27/04/2024)

by Nel Mertens

Donkere Tijden breken aan op 27 april in Kortrijk… Wees gerust, die tijden zijn muzikaal, tijdelijk en voor liefhebbers van electro ook best aangenaam!

In De Verlichte Geest, wordt het podium namelijk gevuld door vier Belgische synth-/ electrowavebands, die donker dansbare deuntjes de DVG-Club zullen insturen.

Je kan er het Antwerpse  EBM-/ dark minimal project, CAUSENATION (Vain Sacrosanct, Dries De Vreeze en Jonas Herrnia), het darkminimalduo Black Snow In Summer (Kurt Vanhollebeke en Corina Baekeland), electropionier Enzo Kreft en electro-/industrialheldin Wendy Mulders a.k.a. Onrust aan het werk zien.

Ook Walhalla Records zal er aanwezig zijn met een standje, een underground label uit Antwerpen, gespecialiseerd in Belgische new wave, minimal, synth en electro.

Tijdlijn:
19u30 – Deuren open
20u00 – Causenation
21u00 – Black Snow In Summer
22u00 – Enzo Kreft
23u00 – Onrust

Voor een kaartje in voorverkoop betaal je €12 (t.e.m. 21/4, mailen naar vanhollebeke.kurt@telenet.be). Aan de kassa kost een ticket €16.

Facebookevent / Onrust / Enzo Kreft / Black Snow in Summer / Causenation

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More