Home Concerttip CONCERTTIP: AMENRA niet 1 maar 2 keer naar AB!

CONCERTTIP: AMENRA niet 1 maar 2 keer naar AB!

by Hannelore Dieleman

Amenra speelden nog maar pas hun twee langverwachte en hopeloos uitverkochte concerten in Ancienne Belgique, met Psychonaut en Doodseskader als support acts, en alweer is er goed nieuws. Ook volgend jaar concerteert Amenra in de iconische Brusselse concertzaal. Op woensdag 26 en donderdag 27 maart 2025.

De snelheid waarmee de AB’s uitverkochten, illustreert de status van Amenra als een van de grootste in hun genre. Met charismatische frontman Colin H. van Eeckhout als lijm voor de Church Of Ra volgers en als leider op het eigenzinnige pad dat de band de afgelopen jaren uittekende.

De kracht van hun postdoommetal brengt Amenra al jaren naar de grootste podia ter wereld, waaronder vorig jaar ook op Rock Werchter met een indrukwekkend optreden in The Barn. De rituelen van Amenra zijn al lange tijd gekend en spreken bij elke tournee een steeds groter wordend publiek aan, van Sint-Petersburg tot Rio de Janeiro. De reeks albums Mass, in 2021 gevolgd door De Doorn, zijn doordrenkt met verdriet en rouw. Elk plaat is de integratie en verwerking van een trauma. Op 26 en 27 maart 2025 in AB.

Deze concerten zijn een coproductie tussen Ancienne Belgique en Live Nation.

Info en tickets via livenation.be.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More