Home Belgisch OP DE GENTSE FEESTEN (4): ILA.

OP DE GENTSE FEESTEN (4): ILA.

by Didier Becu

Tijdens onze zoektocht naar muzikaal talent op de Gentse Feesten zijn we vandaag bij de Spiegeltent (nabij Sint-Jacobs) geraakt. Logisch ook als je de briljante affiche van Voltreffer op 19 juli ziet.

Lawijt van Whorses, excellente shoegaze van Newmoon en Slow Crush, zalige postpunk van Sunflower, de geluidsmuur doorbreken met Crowd Of Chairs, maar er is ook plaats op het gratis festival om eens te mijmeren over het leven. Voor dat laatste zal Ila zorgen, een Limburgs talent die erin slaagt om de balans tussen gitzwarte melancholie en sprankelende hoop in evenwicht te houden.

Foto: (c) Björn Comhaire

Teksten die je hart raken en vooral eerlijk rauw. Onlangs maakte Ilayda Cicek bekend dat haar muzikale alter ego voortaan uitgebreid wordt met Sam Smeets en Cas Kinnaer. Het resultaat is dat het allemaal nog een pak intenser klinkt waardoor onze verwachtingen voor de nieuwe ep die na de zomer uitkomt nog een tikkeltje hoger worden. 

Voltreffer start om 20 uur, zorg dat je Ila niet mist! 

Facebookevent

Coverfoto: (c) Ann Cnockaert

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More