Home Belgisch CONCERTTIP: LINTWORM + GUMMO + LOATHSOME Kortrijk, The Pit’s (5/4/2024)

CONCERTTIP: LINTWORM + GUMMO + LOATHSOME Kortrijk, The Pit’s (5/4/2024)

by Patrick Bruneel

Als het al eens snel mag gaan, heel snel zelfs, dan is deze affiche misschien wel een aanrader. Voor ons mag het in elk geval wel, zeker als Gummo nog eens komt opdraven. Ondertussen zijn deze Fransen zowat de lievelingetjes van de Pit’s programmeurs die instaan voor alles wat fast en grind betreft. En Rijsel en Kortrijk liggen nu eenmaal minder ver uit elkaar dan bijvoorbeeld Hasselt en Kortrijk.

Waarom Hasselt? Dat is waar Lintworm vandaan komt. De band komt er zijn debuut voorstellen, dat hopelijk ook snel een fysieke release krijgt. Powerviolence meets grindcore met een schreeuwer die graag schor door het leven gaat.

Gent is minder ver maar iets minder vindingrijk. Er zijn blijkbaar tal van bands die Loathsome als naam kozen. Een beetje verwarrend, maar dat mag ook wel eens. De hoes van hun plaat ziet er alvast schitterend uit, waardoor we heel benieuwd zijn naar hun vorm van grindcore. En Isaac van onder meer Verpest ranselt de vellen.

Deuren: 19h
Leden: 8€ / Niet-leden: 10€ / Studenten: 0€

Gummo / Lintworm / Loathsome

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More