Home Belgisch BWANA in O.666 te Oostende (Lokale Helden)

BWANA in O.666 te Oostende (Lokale Helden)

by Hans Lenvain

Muziekclub De Zwerver zet mee de lokale muzikanten in the picture. Op zaterdag 27 april is dit trouwens een nationaal gegeven onder de naam Lokale Helden, een initiatief van VI.BE.

Voor Oostende zal niemand minder dan Bwana, winnares van de laatste editie De Nieuwe Lichting bij Studio Brussel, het beste van zichzelf geven en dit op Oosteroever in café O.666.

Om 21u zal Friedel Dufait, versterkt met haar nieuwe band, het podium op dartelen als een frisse hinde. Of op strompelen als een hoogbejaarde marmot met heupproblemen, dat hangt af van het aantal uren slaap dat ze bij elkaar gesprokkeld krijgt deze week. Maar één ding is zeker! Hinde of marmot: Bwana geeft altijd het beste van zichzelf. Het is zelfs zo dat het de enige plek ter wereld is waar je een marmot kan zien transformeren in een hinde.
National Geographic is budget aan het verzamelen om dit te komen vastleggen, hoorden we ergens aan een toog in Oostende!

© Hans Lenvain

Dus kom uit die luie zetel, zet de televisie uit en aanschouw Friedel & band, Bwana dus, net voor ze de komende zomer zowat heel Vlaanderen doorkruist. Café O.666 vind je op de Hendrik Baelskaai 27 te Oostende.

OHK doet trouwens ook mee aan Lokale Helden. Zij blijven echter in eigen huis en laten jonge muzikanten films begeleiden. Dit vanaf 16u in de Van Iseghemlaan 38G/11 in Oostende.
Het is trouwens niet verboden om beiden te combineren. Eerst naar het OHK, daarna naar O.666… Het kan zomaar allemaal!

Meer info over Lokale Helden vind je hier.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More