Home Belgisch BELTOON (REWIND) : POPPEL.

BELTOON (REWIND) : POPPEL.

by Luminous Dash

Via Beltoon (REwind) blikken we terug op de hoogtepunten van het Belgische popjaar 2019. Uit Turnhout komt Poppel en geloof ons vrij, Make Sense is zowat het lekkerste wat je bedenken kan als je zot bent van aanstekelijke indie met een welgemeende knipoog naar de jaren 90. Uitgebracht op Meritorio Records en naar verluidt zelfs verkrijgbaar in Japan. Je moet het maar doen zeggen wij dan….

Poppel
(c) : Poppel/Dries Hermans

Een plaat vol met singles, maar omdat ze tegenwoordig dat soort zwarte schijfjes op 45 toeren niet zo veel meer maken, vandaag de dag gereduceerd tot een YouTube-single. Nu ja, de essentie blijft hetzelfde als toen: een onsterfelijke melodie en daar weten ze bij Poppel wel raad mee. Wij kozen voor Listen, voor ons part de Belgische clip van het jaar, en ook over hun hebben we volgend jaar iets zeer belangrijks te zeggen. Gewoon nog even wachten en ondertussen dansen op deze heerlijke indiewurm!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More