Home Belgisch BELTOON: LO-LEE-TA.

BELTOON: LO-LEE-TA.

by Didier Becu

Wat gebeurt daar toch allemaal in Limburg? Gisteren hadden we nog de geniale herriemakers Hamers uit Maasmechelen, en vandaag hebben we alweer een beltoon uit (je raadt het) : Maasmechelen.

(c): Giulia Sebastiani

Lo-lee-ta is de naam. We weten echt niet hoe Marie-Laure Fazioli, Benji Jame en Michiel van Bussel op deze naam zijn gekomen. Feit is dat deze jonge twintigers een verdomd fijne ep hebben uitgebracht. 

De single Moondog doet het al een tijdje meer dan prima op onze Spotify-lijst (uitchecken, Luminous Belge heet die!). Misschien heeft het wat te maken met het trieste lot van dat hondje Laika die moederziel alleen door de stoute Russen in het heelal werd geworpen, maar ook de muziek van Loo-lee-ta zit er voor veel tussen!

Minimal trip hop of zoiets, een sound die ons doet herinneren aan de tijd toen Hooverphonic nog goed was en gewoonweg als Hoover door het leven ging. Enfin, luister maar eens, want dit is onze beltoon van de dag.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More