Home Belgisch AMPERSAND – Stereo Cries (Eigen Beheer)

AMPERSAND – Stereo Cries (Eigen Beheer)

by Luminous Dash

Hoe we onze Belgische poprockband het liefste opgediend krijgen? Met leuke melodieën, goeie songs, een paar weerhaakjes en een stevige dosis zelfrelativering graag. Zoals Ampersand dus!

Begin dit jaar brachten de Oost-Vlaamse heren een opgemerkte videoclip uit voor hun nummer Paper Town, waaruit al kon blijken dat ze een goed nummer kunnen schrijven en dat ook nog eens goed kunnen opnemen. Bovendien bleek uit die clip dat ze zichzelf niet al te serieus nemen. Een heerlijke combinatie vinden we dat.

Al dat goede bevestigen ze met de nieuwe clip voor de track Stereo Cries: een radiovriendelijk nummer, uitstekend geproducet en opnieuw vergezeld van een leuke clip. Wat ons opvalt, naast de uitstekende conditie van het olijke viertal, is de perfecte mix van deze track, waarin alle instrumenten mooi op hun plek zitten en daardoor elke nuance in het catchy refrein of de gitaarsolo ook duidelijk hoorbaar is.

Ideaal om in deze zomerse dagen op te leggen als je op een terrasje zit of in de tuin ligt!

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More