Home Singles WOLFEWOLFE – TNTL

WOLFEWOLFE – TNTL

by Bart Verlent

Auteur/stadsdichter/muzikant Jonas Bruyneel en zangeres/muzikante Esther Coorevits maken samen muziek bij momoyo en maken ook melancholische, Nederlandstalige triphop onder de naam WolfeWolfe. Sinds 2019 trakteert het duo ons jaarlijks op een prachtige single.

© l Lara Jakoba Breine

Dit jaar krijgen we TNTL, een poëtisch verslag van een zwalkende nacht, de zwanenzang van twee mensen die beseffen dat de volgende ochtend hun laatste samen zal zijn. De tekst van dit nummer is deels opgenomen in de poëziebundel Broedland van Bruyneel die dit jaar verscheen. Zoals op de vorige singles krijgt WolfeWolfe ook op deze song ondersteuning van Hadewych van Den Eynde op klarinet.

Ook met deze donkere parel pakken Coorevits en Bruyneel ons in, met mooi warme synthlagen en een Oosterse gitaar die de melancholische stem van Esther perfect aanvult. En dan is er natuurlijk de de klarinet van van Den Eynde die het geheel een extra touch geeft en het nummer gewoon af maakt.

We horen ongeveer de zelfde sfeer van momoyo maar het klinkt allemaal nog gemoedelijker en tegelijk nog iets intenser.

WolfeWolfe mag van ons zeker meer dan één nummer per jaar uitbrengen. Het duo heeft een aangenaam eigen geluid dat ons iedere keer raakt. Je kan dit duo live aan het werk zien op 12 juni in Kunstencentrum KAAP in Oostende, op de boekvoorstelling van Spanriem van Hans Depelchin.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More